Despre noi

Au trecut vremurile in care oamenii isi dadeau intalnire in cluburi ca sa-si alunge plictiseala. Timpul si banii sunt principalii dusmani ai intalnirilor de acest gen.

Clubulgrasilor.ro va propune un club virtual in care puteti relationa cu toti cei care au sau au avut probleme legate de greutate, fara sa fiti nevoiti sa scoateti bani din buzunar pentru intrare sau sa va programati timpul ca sa puteti ajunge in club.

Accesul este liber oricand pentru toata lumea, indiferent de varsta, sex sau educatie, daca respectati urmatoarele conditii:

– Sa fiti seriosi, intrucat clubulgrasilor.ro desi abordeaza intr-un stil usor umoristic problemele legate de greutate, o face folosind informatii veridice, trecute prin filtrul specialistilor in domeniu si tratand subiectele cu maxima seriozitate. Prin urmare nu accepta membrii care iau in gluma, trateaza nerespectuos si neserios problema greutatii corporale!macheta presa

– Sa fiti generosi, impartasind si altora din experienta voastra legata de lupta cu kilogramele in plus. Daca sunteti un apartinator (copilul, parintele, partenerul, partenera, nepotul, nepoata, prietenul, prietena etc) al celui care are probleme legate de greutate, sa-l sustineti pe cel in cauza si pe ceilalti membrii cu generozitate. Daca sunteti specialist intr-unul din domeniile de interes pentru persoanele care au probleme cu greutatea sa oferiti cu marinimie sfaturi sanatoase membrilor din clubulgrasilor.ro.

Clubulgrasilor.ro isi propune sa construiasca o comunitate a tuturor celor care lupta cu greutatea intr-un mod sanatos, inteligent si cu zambetul pe buze.

Va puteti face noi prieteni in cadrul clubului, puteti afla informatii si sfaturi despre mancare, bautura, imbracaminte, controlul greutatii, dar si despre distractie si educatie. Puteti citi povestile de viata XXL ale altora, dar le puteti trimite si pe ale voastre.
Puteti comenta, pune intrebari specialistilor sau membrilor clubului, dar puteti si sa le raspundeti. Ca in orice club, puteti face orice ca sa va simtiti bine in clubulgrasilor.ro, insa in limita bunului simt, al bunelor maniere, fara a-i supara pe ceilalti.

Sunt interzise postarile si comentariile in care se ofera produse spre vanzare, se face reclama unor produse in scop de afaceri, sau se dau/cer date personale ale utilizatorilor. Userii care nu respecta aceste reguli vor fi exclusi fara avertisment. Reclamele prezente in siteul clubulgrasilor.ro sunt  generate de programele de marketing afiliat si/sau publicitate si nu au legatura cu continuturile editoriale din site. Administratorii isi rezerva dreptul de a sterge contul celui care nu respecta aceste reguli.

Reproducerea totala sau partiala a materialelor, fotografiilor si filmelor din acest site este interzisa fara acordul prealabil scris al europontis.com

Clubul grasilor / ® clubulgrasilor.ro este marca inregistrata a europontis.com © 2011-2017

Echipa clubulgrasilor.ro

Un articol din clubulgrasilor.ro a fost premiat in luna noiembrie, 2015 de catre Societatea de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice

Save

Save

Save

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker