DistractieUnde ma distrez

Priviti-va altfel

Priveste-l! Un individ comun, purtandu-si prin lume greutatea si greutatile, privind incruntat inapoi, nu care cumva sa fi ratat vreun magazin cu alimente “tot mai” light ori vreunul cu imbracaminte “din ce in ce mai” XXL. Chiar asta vezi? Numai asta poti sa vezi? Numai asta VREI sa vezi?
Hai sa mai privim o data, impreuna! Ridica-ti privirea deasupra capului masiv. Elibereaza-te de puterea privirii dure, scrutatoare, neiertatoare. Descopera chipul cavalerului invesmintat in mantie. Inchipuie-te privind lumea putin de deasupra ei, cu ochii lui enormi, umbriti si aparati, parca, de borurile enormei palarii. Cum te vezi acum?

De fapt, cine esti tu? Daca vrei sa te cunosti cu adevarat, daca chiar vrei sa descoperi lumea in care traiesti si altfel, ridica-te pentru o clipa deasupra ei. Iar daca nu stii cum sa faci asta, te sfatuim sa iti acorzi un ragaz, cat pentru a bea o cafea pe indelete. Lasa-te purtat de aroma cafelei aburinde in salile cafenelei – galerie Grand Café Galleron si ia-ti lectia de privit deASUPRA LUMII. Vei descoperi mari de un albastru naucitor si baloane fantastice, fluturi mirifici si insecte ireale, o lume “altfel”, in care te conduce Gabriel Manolescu, graficianul ale carui lucrari te vor incinta si uimi, deopotriva prin tehnica si viziune. Toti avem nevoie, macar din cand in cand, sa privim lumea, sa ne privim pe noi, din alt unghi decat cel cotidian. Avem nevoie sa fim uimiti de ce se intampla in jurul nostru si in noi insine.

Puteti incepe sa invatati cum sa faceti asta in modul cel mai simplu, placut si convingator, primind in dar o poveste nestiuta a lumii pe care credeati ca o cunoasteti, la Expozitia VEDERE deASUPRA LUMII, a pictorului Gabriel Manolescu. Organizata de Synchro Art si gazduita intr-o locatie de exceptie bucuresteana, in cafeneaua-galerie GRAND CAFE GALLERON din strada Nicolae Golescu nr.18 – in spatele Ateneului Roman – expozitia poate fi vizitata pana in 12 februarie.

 

Etichete

Articole asemanatoare

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Vezi si ...

Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker