Ce invatEducatie

Pachetul 3S: sanatoasa, supla, satula

Carmen Bruma si Coreus au lansat formula castigatoare in lupta cu kilogramele: cartea “3S – sanatoasa, supla, satula”, insotita de un DVD cu programe de antrenament.

Doamnele din Romania care s-au saturat de dietele drastice, orele interminabile la sala de sport si numararea caloriilor din fiecare aliment consumat, pot incerca Pachetul “3S, proaspat lansat de vedeta de televiziune.

Meniuri pentru 42 de zile

Carmen Bruma promite o alternativa sanatoasa, rapida si necostisitoare, care in doar 6 saptamani se lasa cu o scadere a centimetrilor de pe talie si coapse. Cartea cuprinde meniuri gandite pentru 42 de zile. “Am inteles, dupa prima mea carte, «Slim, cum am slabit 30 de kg si nu le-am mai pus inapoi», ca refrenul «mancati legume si fructe si beti 2 litri de apa» e deja plictisitor si inutil, daca nu este insotit si de un exemplu clar. De aceea, am decis sa revin cu un program concret si complet pentru 42 de zile care sa va ajute sa va formati niste deprinderi sanatoase, sa slabiti, sa va tonifiati trupul si sa va demonstreze ca oricine poate”, a explicat Carmen Bruma. Alimentele propuse de autoarea cartii sunt accesibile, usor de preparat si de transportat, iar retetele sunt prezentate asa cum le prepara chiar vedeta.

15 minute de antrenament zilnic

Pachetul 3 S - sanatoasa, supla, satula
Pachetul 3 S – sanatoasa, supla, satula

Pe langa lectura cartii “3S – sanatoasa, supla, satula”, prezentatoarea stirilor sportive va propune si vizionarea unui DVD care contine un program de 5 antrenamente, ce trebuie executate intr-o saptamana. Exercitiile sunt concepute special pentru acasa, iar antrenamentele nu au durata mai mare de 15 minute! Cele 5 antrenamente din program sunt personalizate pentru fiecare zi a saptamanii.In plus, sunt gandite in asa fel incat sa fie lucrat tot corpul intr-un sfert de ora. Sunt 5 minute de incalzire si 5 minute de stretching obligatorii, iar pe langa ele instructorul Carmen Bruma propune intr-o zi High Intensity Interval Training, in alta zi exercitii cardio cu elemente de tae-bo, zumba si step aerobic, sau pur si simplu antrenament pe scaun. Pachetul “3S – sanatoasa, supla, satula” costa 49.9 lei.

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Vezi si ...

Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker