Din lumePovesti XXL

Oscar pentru Octavia Spencer

Este o doamna cu greutate, care isi poarta kilogramele cu multa demnitate. Daca ar fi sa slabeasca nu vrea mai mult de sapte kilograme. Pana atunci insa mai are doua luni si intra in categoria persoanelor cu plus 40 ani. Cert este ca Octavia Spencer a devenit celebra si iubita de lumea intreaga. Motivul: simplu si intemeiat. Tocmai a primit Premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol secundar.
Filmul “The Help” in care o menajera de culoare, din sudul Statelor Unite se revolta impotriva societatii conduse de albi in perioada miscarii afroamericane pentru drepturi si libertati civile, a pus in valoare calitatile actoricesti ale Octaviei. Nu este la primul sau rol, artista fiind cunoscuta publicului larg din pelicula “Pretty Ugly People”.
Debutul pe scena si l-a facut in filmul “A Time to Kill”, in care a interpretat rolul unei asistente medicale.

Sani ca la 17 ani

Oscar pentru Octavia Spencer
Oscar pentru Octavia Spencer

Octavia Spencer nu se teme de chirurgi, dimpotriva isi doreste sa apeleze la bisturiul acestora. Intentioneaza sa-si faca o operatie estetica, insa mai devreme de noiembrie nu va putea ajunge la plastician. Si-ar fi dorit sani frumosi ca la 17 ani chiar de ziua ei, pe 25 mai atunci cand va implini 40 ani. Dar munca la o noua productie nu-i da voie sa-si vada visul implinit deocamdata.
Totusi, Octavia nu isi neglijeaza sanatatea, in ultima vreme fiind preocupata de silueta sa. A lucrat cu un antrenor personal, fiindca vrea sa slabeasca vreo sapte kilograme. Nu mai mult. Pe covorul rosu insa actrita a reusit sa-si mascheze rotunjimile cu succes datorita rochiei pe care a purtat-o. Semnata de designerul Tadashi Shoji, rochia cu pricina a fost apreciata de toata lumea, inclusivi de cei mai acizi critici vestimentari. Modelul si culoarea nu numai ca au avantajat-o pe actrita, ci au facut-o sa straluceasca si la propriu si la figurat. Octavia Spencer a demonstrat lumii ca si fara o silueta de viespe, dar cu mult talent, poate smulge privirile admiratorilor pe covorul rosu!

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker