FrumuseteUnde ma ingrijesc

Îngrijirea la salon. Avantaje și beneficii

De ce să apelezi la un salon de înfrumusețare pentru a-ți vopsi și coafa părul, pentru a-ți face manichiura sau pentru a te epila, mai ales acum în perioada pandemiei de COVID-19 când se recomandă distanțarea socială? Ei bine, dacă vrei să te asiguri că arăți impecabil, că profesioniștii vor avea grijă ca părul tău să rămână sănătos indiferent de tratamentele aplicate, iar unghiile tale vor fi hidratate și curățate ca la carte. Cât despre regulile privind prevenirea răspândirii infecției cu noul coronavirus, saloanele sunt obligate să respecte măsurile stabilite de autorități.

Vezi și: Cum alegi lotiunile de plaja?

Părul îngrijit regulat la salon

Un păr netuns regulat înseamnă vârfuri degradate și un ritm încetinit de creștere. Dacă te-ai hotârât să-l lași să crească nu înseamnă că nu trebuie să te tunzi. Specialiștii salonului El Studio Style spun că trebuie să scapi frecvent de părul deteriorat, rupt sau de vârfurile despicate, ca să poate crește părul sănătos și să-și păstreze starea naturală în cea mai bună formă a sa.

Dacă îți vopsești părul frecvent și ai făcut-o acasă în ultimul timp, e bine să respecți instrucțiunile de pe cutia de vopsea. Apelează la vopsirea părului acasă doar în cazul în care vrei să treci la o nuanță cu două tonuri mai închise sau mai deschise decât nuanța ta actuală de păr.

,,Dacă ai în plan schimbări majore, cum ar fi o schimbare totală de culoare sau un balayage, suvite sau orice alte modificări care necesită tehnici profesioniste, atunci apelează cu încredere la sfaturile și serviciile unui salon de înfrumusețare”, sunt de părere hairstyliștii El Studio Style.

Avantajul la salon este că te poți sfătui cu profesioniștii atunci când vrei să-ți schimbi culoarea părului sau tunsoarea și poți avea parte de cele mai bune îndrumări pentru a-ți scoate în evidență trăsăturile. De asemenea, vei beneficia de tratamentele mult mai concentrate și mai eficiente decât acasă.

Epilarea, în sezonul estival

Vara transpiri mult mai repede, așa că vrei să scapi de părul inestetic de pe corp. Ai varianta epilatoarelor și lamelor de ras pe care le poți folosi acasă.  De ce ai recurge la ceara profesională pentru epilat? Motivul este unul foarte simplu: eficiența acestei proceduri, faptul că firele de păr reapar abia după câteva săptămâni. Prin urmare poți pleca liniștită în concediu, fară să mai duci grija părului nedorit de pe corp. Experții din saloanele de înfrumusețare știu cum

Să facă această procedură să fie nedureroasă și să rămâi cu o piele fină și mătăsoasă după. Mai mult,  saloanele îți pot oferi și opțiunea tratamentelor de epilare definitive.

,,Suntem de părere că epilatul definitiv este una dintre cele mai bune investiții pe care le putem face în noi. Ne scutește de durere inutilă, ne scapă de foliculită (dacă sunt probleme de acest gen) si ne face viața mai ușoară și mai frumoasă”, susțin specialiștii salonului El Studio Style.

Mâinile, cartea ta de vizită

Îngrijirea mâinilor este extrem de importantă, mai ales în această perioadă în care spălatul foarte frecvent cu apă și săpun usucă mâinile. Pentru a ține la distanță coronavirusul trebuie să te speli pe mâini cu apă și săpun cât mai des posibil, dar ai grijă să utilizezi săpunuri moi, emoliente și creme emoliente. Mâinile tale au nevoie de îngrijire si hidratare asa ca folosește pe timpul zilei o cremă emolientă sau hidratantă, după ce te-ai spălat pe mâini. Nu uita de îngrijirea unghiilor si a cuticulelor. Manichiura trebuie să fie îngrijită. Menține-ti manichiura curată și aranjată și aplică ulei de cuticule ca să previi uscarea lor. Optează pentru o manichiură la salon dacă vrei să ai forma unghiilor corectă, iar manichiura să reziste mult mai bine, având în vedere că specialiștii folosesc produse profesionale.

Vezi și: Hraneste-ti frumusetea cu siliciu, colagen si vitamine

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Close