Din RomaniaPovesti XXL

Fiți fotomodel Goliat Fashion pentru o zi!

Magazinele Goliat Fashion caută modele pentru reclamă la ținute vestimentare și oferă o remunerație motivantă pentru participarea la ședința foto/video, pe lângă experiența în sine de a proba diverse ținute la modă.
Dragi domnițe și domni dacă aveți între 18 și 45 de ani, cântăriți peste 120 kg(femei)-140 kg(bărbați) și purtați mărimi între 3XL-10 XL, dacă vă place să probați haine și încălțăminte și vreți să fiți fotomodele pentru o zi, înscrieți-vă până cel mai târziu vineri 9 februarie, la adresa de email: goliatxxl@yahoo.com, cu mențiunea preselecție fotomodel pentru o zi.
Pentru a fi selectați este necesar să trimiteți o fotografie plan întreg, împreuna cu datele de contact (telefon, email), înălțimea și greutatea dvs, pentru a putea stabili dacă sunteți eligibil să participați la preselecție. Persoanele selectate vor fi anunțate ulterior (telefonic sau prin email) și trebuie să fie disponibile maxim 6 ore. Ședința foto/video va avea loc în București la o dată ce va fi anunțată din timp.
Pentru mai multe detalii, puteți suna la tel: 0728924314.

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker