Concursuri

Concursul „Niciodata nu vei mai fi obez”

Niciodata nu voi mai fi obez
Niciodata nu voi mai fi obez

Clubul Grasilor si Editura All va invita la concursul „Niciodata nu vei mai fi obez„.

La concurs poate participa orice utilizator inscris deja sau care se inscrie in site-ul clubulgrasilor.ro pana la  data de 30 aprilie 2012, si care raspunde corect la urmatoarea intrebare:
Cine sunt autorii cartii „Niciodata nu vei mai fi obez”, aparuta la Editura All?

O prezentare a acestei carti gasiti aici: https://clubulgrasilor.ro/niciodata-nu-vei-mai-fi-obez/

Raspunsul va fi trimis prin e-mail la adresa contact@clubulgrasilor.ro, trecand la subiect „inscriere concurs Niciodata nu vei mai fi obez”, specificand in interiorul e-mailului „username-le” dvs.

Atentie, la concurs pot participa numai cei care se inregistreaza in saitul www.clubulgrasilor.ro.Pentru inregistrare mai multe informatii aici: https://clubulgrasilor.ro/contul-meu/

Un participant la concurs se poate inscrie o singura data. Nu vor fi acceptati concurentii care nu indeplinesc conditiile de  mai sus. Premiile concursului constau chiar in cartea „Niciodata nu vei mai fi obez”, aparuta la Editura All. Vor fi doi castigatori alesi prin tragere la sorti, care vor primi drept premiu un exemplar al cartii. Castigatorii vor fi anuntati pe data de 1 mai 2012, pe site-ul www.clubulgrasilor.ro

Mult succes!

–––––––
Castigatorii concursului „Niciodata nu vei mai fi obez” organizat de clubulgrasilor.ro in parteneriat cu Editura ALL sunt: Alexoiu (din Bucuresti) si Mateo (din Arad)
Premiile vor intra in posesia castigatorilor pana la sfarsitul acestei saptamani.
Multumim tuturor participantilor la concurs si le uram succes si la viitoarele concursuri pe care Clubul grasilor le va organiza.

Etichete

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker