Ce citescEducatie

Carti pereche pentru suflete pereche

Carti pereche pentru suflete perecheTi-a lipsit inspiratia in alegerea martisorului potrivit iubitei? Ai fi dorit sa-ti declare dragostea intr-un fel original, dar nu ti-a venit nimic in minte. Ei bine, mai ai o sansa de 8 martie. Editura All iti propune sa-i faci un cadou de neuitat…

Grupul Editorial ALL a sarbatorit Valentine’s Day printr-un flash mob dedicat lecturii, acest eveniment fiind inceputul campaniei “Carti pereche pentru suflete pereche”. Pe 14 februarie, de Ziua Indragostitilor, editura a afisat pe internet ca va organiza un eveniment de amploare in mall-ul bucurestean AFI Palace Cotroceni si ca este nevoie de vALLuntari, fara sa ofere detalii. S-au prezentat la apel peste 100 de oameni, carora li s-a pregatit un flash mob. Participanti au citit in cor o declaratie de dragoste si au impartit carti din colectia Strada Fictiunii vizitatorilor din mall. „Cei mai receptivi au fost tinerii. Cumva era de asteptat sa se intample asa. Ei au din plin energie si entuziasm si au raspuns foarte bine invitatiei. Probabil ca ar fi venit mai multa daca se stia despre ce e vorba. Noi suntem multumiti de cum a iesit evenimentul si de cati oameni au venit”, a declarat pentru Clubul Grasilor Loredana Modoran, reprezentanta editurii All.

P.S. Te iubesc

Chiar daca flash-mobul a fost singurul eveniment prin care s-a promovat campania „Carti pereche pentru suflete pereche”, aceasta continua pana pe 10 martie. Conceptul acesta, o carte pentru ea si o carte pentru el, legate de un semn de carte care se poate rupe in doua, se preteaza la a fi oferit drept martisor de 1 martie sau cadou iubitei de 8 martie. Si de ce nu i-ai citi iubitei tale pasaje dintr-o carte in semn de pretuire? Daca nu esti decis asupra titlurilor, iti spunem noi ca cele mai vandute romane din colectia Strada Fictiunii a Editurii Allfa parte a Grupului Editorial ALL, sunt “Sanctus” si “Cheia” de Simon Toyne, urmate de carti din categoria „Bestseller” P.S. Te iubesc sau “Multumesc pentru amintiri”, de Cecelia Ahern. Foarte bine se vand si romanele lui Guillaume Musso “Fata de hârtie”, “Ce-as fi eu fara tine?”

Flash Mob Grupul Editorial ALL - foto: Nicu Baicu
Flash Mob Grupul Editorial ALL – foto: Nicu Baicu

 

Iubiri de altadata

Daca vrei sa-i cumperi o carte proaspat iesita din tipar, „Ali si Nino”, de Kurban Said, publicata in colectia „Iubiri de altadata” a Editurii ALLFA va fi lansata marti, 5 martie 2013. Este una dintre cele mai frumoase povesti de iubire, tradusa in peste 30 de limbi. Ali si Nino este o poveste de dragoste arhetipala, care se distinge prin atmosfera exotica, demna de O mie si una de nopti, dar si prin abordarea unui subiect modern: eternul conflict al civilizatiilor. In colectia Iubiri de altadata sunt reunite povesti de iubire care au depasit toate obstacolele. Daruindu-i partenerei de viata o carte din aceasta colectie, cu siguranta nu vei da gres.

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Vezi si ...

Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker